Metode de livrare

 

TAXA DE TRANSPORT Inainte de a termina comanda aveti si preturile companiilor de curierat (Bookurier si Fan curier)- Alegeti compania care va avantajaza.

Orice comanda plasata pe geograd.ro beneficiaza de transport rapid pe intreg teritoriul Romaniei.

 

DURATA LIVRARII

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare. De regula, livrarea se face in 24-48 ore de la plasara comenzi – in zile legal lucratoare.

 

DERULAREA COMENZII

  • Lansarea comenzii (se poate efectua online, pe site);
  • Dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.
  • In maxim 5 minute de la finalizarea comenzii, veti primi un EMAIL de confirmare a plasarii comenzii precum si un sumar al produselor comandate.
  • Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, site ul geograd.ro, poate prelucra comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea prima zi lucratoare; 
  • In unele cazuri, un reprezentant de vanzari va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului; 
  • Livrarea comenzii – daca ati primit proforma pe email, produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare.
  • In momentul EXPEDIERII, veti primi un email in care va anuntam acest lucru. Acest email contine numarul de expediere al coletului (AWB) si numarul de telefon al firmei de curierat care va transporta pachetul catre dumneavoastra.

MODALITATI DE LIVRARE

geograd.ro efectueaza livrari prin societatile de curierat rapid : 1.Boocurier si  Cargus.

PREFERINTE LEGATE DE LIVRARE

Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa cereti agentului firmei de curierat sa deschideti coletul si, daca este cazul, sa se intocmeasca un proces verbal de diferente.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.

COLETE NERIDICATE SI RETURNATE

In cazul neridicarii coletului, clientul se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea de 30 lei pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incalca prevederile  „Termeni si conditii” de pe acest site.

geograd.ro avizeaza in scris, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost expediat. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii nu vor fi acceptate.

DEPISTAREA DATELOR FALSE

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, Ip, agent utilizator, referer si acestea vor fi folosite in cazul existentei unui proces.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor in cauza.

Comenzile pot fi anulate doar prin telefon sau e-mail INAINTE de momentul expedierii!

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina „Termeni si conditii” si cu preturile produselor.

COSTURI DE LIVRARE

Taxa de livrare este mica si fixa (diferita pentru Bucuresti si Judete-localitati din Romania.)  Factura emisa va contine taxa de livrare.

CONDITII SPECIALE

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari geograd.ro va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Prin plasarea comenzii pe site-ul geograd.ro va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.