Metode de plată

Site-ul www.geograd.ro ofera posibilitate platii cu cardul.

1. Plata cu cardul si ridicarea coletului de la depozitul din Calea Rahovei 198, sector 5 ( Depozitul 13), Bucuresti intre orele 8-12 in fiecare zi lucratoare. Dupa ce ati platit cu cardul si ati ales optiunea de ridicare a coletului de la depozit, coletul il puteti ridica a doua zi lucratoare, intre orele 8-12.

2. Plata cu cardul si primire coletului de la firma de curierat Bookurier sau CARGUS.

IN aces magazin NU SE POATE FACE PLATA, la livrare cu NUMERAR.

 

CARD – Comenzile se pot plati Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard

(Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata cu CARDUL se poate face pentru orice suma!